FACEBOOK:        https://fb.me/e/10F6tg8j6

Pozývam Ťa na zážitkový zmyselný esenciálny deň „Noválie Slovanov“ spojený s harmonizáciou všetkých rodových zmyslov. Bude nám cťou ak prispeješ aj ty svojou esenciou k harmonizácii bytia.

13. novembra 2023 na nov v Škorpiónovi som začala s prípravou zmesi olejov na Noválie Slovanov. Zloženie: Kadidlo (olej pravdy – vyrovnáva stav oddelený – zjednotený), Myrha ( olej matky Zeme vyrovnáva stavy odpojený – vyživený), Céder (olej komunity – vyrovnáva stav osamotený – spojený), Kasia (olej sebauistenia - vyrovnáva stav neistoty a smelosti), Cinnamon (olej sexuálnej harmónie - vyrovnáva stav odmietnutý a prijatý), Zázvor (olej obdarovania mocou- mení status obete na schopnosť), Pomaranč (olej hojnosti a príležitosti vyrovnáva stav vyšťavený na milujúci život), Klinček (olej hraníc –utláčanie na nezávislosť) a Čajovník( olej energetických hraníc ti posilní tvoju neistotu).

13.decembra 2023 - na Nov v Strelcovi bude pripravovaná zmes predchádzajúcich olejov doplnená pôvodnou zmesou z predchádzajúcich rokov, ktorú pokrstí Lucia  na esenciálnom večeri 15.12.2023 o 17.00 hod.

Oleje na vianočné sviatky: Vylepšite svoju sviatočnú náladu pomocou aromaterapie Keď sa blíži zimný slnovrat, ľudia na celom svete sa pripravujú na oslavu radostného a mystického festivalu, ktorý znamená znovuzrodenie slnka a návrat svetla. Vianočné sviatky, bežne známe aj ako Vianoce, sú časom tepla, nádeje a sviatočnej nálady. Jedným zo spôsobov, ako vylepšiť atmosféru tejto špeciálnej sezóny, je začlenenie olejov na oslavu vašich sviatočných tradícií. Po stáročia sa aromaterapia používa na pozdvihnutie ducha, podporu relaxácie a vytvorenie príjemného prostredia.

Vianočné oleje sú špeciálne namiešané tak, aby navodili pocit zimy, nostalgie a veselosti. Tieto oleje sa dajú využiť nespočetnými spôsobmi, vrátane difúzie, pomazania, kúpania alebo vytvárania prispôsobených zmesí na použitie pri sviečkach a remeslách.

Poďme preskúmať niektoré z populárnych olejov spojených s oslavami Noválie Slovanov Zimný Slnovrat je tradičná slávnosť zimného slnovratu, ktorá sa koná medzi slovanským ľudom.

Tento sviatok znamená znovuzrodenie slnka a oslavuje sa rôznymi rituálmi a zvykmi. Slovo Noválie označuje novú éru alebo nový vek, Zimný Slnovrat zasa zimný slnovrat. Zimný slnovrat je na severnej pologuli najkratší deň a najdlhšia noc v roku. Vyskytuje sa okolo 21. decembra a počas histórie ho oslavovali rôzne kultúry. Medzi Slovanmi má zimný slnovrat veľký význam. Vníma sa to ako zlomový bod v roku, keď tma zimy začína ustupovať a dni sa pomaly opäť začínajú predlžovať. Tento prechod z temnoty do svetla sa oslavuje s veľkou radosťou a očakávaním.

Festival Noválie Slovanov Zimný Slnovrat je časom komunitného stretávania sa a spájania sa s prírodou. Počas tejto oslavy sa dodržiava mnoho rituálov a tradícií, aby sa zabezpečil úspešný a bohatý rok. Jedným z kľúčových zvykov počas Noválie Slovanov Zimný Slnovrat je zapaľovanie ohňov. Tieto vatry symbolizujú návrat slnečného tepla a svetla. Ľudia sa zhromažďujú okolo ohňov, spievajú piesne a tancujú, aby odohnali zlých duchov a priniesli veľa šťastia na budúci rok.

Poďme sa takto združiť 15.12.2023 od 17.00 hod. a obnoviť dávne tradície.

Adresa:

VeLu coffee& brunch, Metodova 6, 080 01 Prešov

Kontakt:

0917 647 404 (Mon Ka)

0907 442 737 (Lucia Lu)